ClickitUp är mer än ett glasräcke

ClickitUp® är ett höj och sänkbart glasräcke som i upphöjt läge fungerar som ett vindskydd/väderskydd.
När vinden ligger på frigör man glasräckets rörliga del med hjälp av ett handgrepp. För hemmafantasten skapar glasräckets höj och sänkbara funktion möjlighet för en längre och behagligare utomhussäsong tillsammans med nära och kära.
På restaurangen skyddas gästerna från väder och vind, vilket gör uteserveringen till en behagligare plats att vistas på. – Både längre tid på dygnet och längre tid på året. I nedfällt läge är glasräcket 1100 mm högt. Det rörliga glaset är 800 mm vilket ger räcket en totalhöjd på 1900 mm i upphöjt läge.
ClickitUp® består av glas och aluminiumprofiler och är utrustat med en semiautomatisk gasfjäderteknik, som balanserar den rörliga delen. Glaset fästs till profilen med limningstekniken Structural Glazing, där glaset limmas utanpå aluminiumprofilerna, sk. steppat glas.
All tillverkning av ClickitUp® sker i Halmstad.

ClickitUp®  Standard

ClickitUp® standard fungerar utmärkt till terrassen eller uteplatsen men också som ett alternativ till ett uterum då det skyddar mot väder och vind. Genom att komplettera ClickitUp® med en markis skapas en rumslig känsla med möjligheten att öppna upp eller stänga om sin utemiljö. ClickitUp® standard går att beställa till ytor där utfallsrisk ej förekommer.

ClickitUp®  Balkong

ClickitUp® Balkong tar genom sin unika design och funktion balkongen till en helt ny nivå. ErgoSafe, som är företaget bakom ClickitUp, är SP-certifierat i enlighet med EN-1090, en europeisk standard som hanterar bärande konstruktioner i stål och aluminium.

ClickitUp®  Insida

Höj och sänkbart glasräcke för placering på insidan av annat räcke. ClickitUp®Insida är en lösning som ger möjligheten att eftermontera ett vindskydd innanför redan befintligt räcke. Tveka inte att höra av er till oss om ni är nyfikna på ClickitUp®Insida. 

Vi säljer Q-railing

Sofistikerad design, oslagbar kvalitet, snabb montering och utmärkt säkerhet – det är det som Q-railing står för. Så ta dig tid att upptäcka vårt breda sortiment med certifierade glasräcken, balkongräcken, ledstänger, glasbeslag och glasklämmor, liksom våra många andra innovativa lösningar för räcken av högsta kvalitet.
Q-railing system är kända för sin flexibilitet. Tack vare sin modulära design kan du blanda och matcha komponenter hur du vill och skapa riktigt unika räcken. Det är så vi tillsammans gör verklighet av din vision.

Q-railing levererar handräcken och räcken för trappsteg och trappor. De kan även användas för att skapa säkerhetsbarriärer runt balkonger och mellan våningsplan. Vi har monterat otaliga balkongräcken och handräcken runt om i världen. Och vi har mött alla typer av monteringar. Privata bostäder, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och flygplatser – vi har genomfört projekt på de mest skiftande platser. Här vill vi ge dig ett litet smakprov.

 

ROTAVDRAG
Du kan få göra avdrag för arbetskostnaden när du anlitar oss för att utföra reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad. Material och resekostnader ger inte rätt till rotavdrag.

Så här fungerar rot- och rutavdraget

Du kan få göra avdrag på din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad på ditt hem.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad eller en bostad som du äger och dina föräldrar bor i. Observera att du måste haft kostnaden för arbetet.

Vill du veta mer t. ex om Rotavdrag, kontakta oss: Tel: 040-42 65 25